לןגן

סחלב אריאלה גולדמן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 07/11/2017 | 21:09

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

💝לסחלב

💝לקישוט

אופן הכנה

  1. ערב קריר כאן בחיפה ..הכי הכי מתאים משקה שיחמם את הגוף והנשמה💝

  2. סחלב חם עם אגוזים וקינמון💝

  3. אריאלה גולדמן

  4. 💝לסחלב:

  5. 1 כוס חלב

  6. כף סוכר

  7. כמה טיפות מי זהר / מי ורדים

  8. ½ כוס מים + 2 כפות שטוחות קורנפלור

  9. 💝לקישוט:

  10. אגוזי מלך קצוצים

  11. מעט קינמון

  12. קוקוס

  13. אפשר מקופלת מפוררת מעל

  14. בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי ורדים

  15. בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים חצי דקה לרתיחה והסמכה.

  16. מפזרים מעל אגוזים,קוקוס וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.

  17. מתכון : קרין גורן💝💝💝

  18. .