לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/11/2017 | 12:56
עוגת תפוחים בחושה

תקציר המתכון: טעימה עם ריח וטעם משגע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה ביצים וסוכר ולערבב מעט להוסיף את שאר המצרכים ולערבב הכל יחד

  2. לרפד תבנית עם נייר אפיה להוסיף את הבלילה

  3. להכין את הקרמבל הכל יחד ולפזר מעל העוגה

  4. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 35 דקות

  5. לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקרר ולהעביר לצלחת

  6. אפשר לאפות בתבנית 24 או 2 תבניות אינגלשקייק

  7. בהצלחה 💓