לןגן

פילה אמנון-דגים מרוקאיים

מאת: מיכל רון, פורסם: 20/05/2015 | 09:07
פילה אמנון-דגים מרוקאיים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר בנדיבות שמן, לאחר מכן להוסיף את השיניים של השום, יחד עם הגמבה, העגבניות והפלפל החריף, לטגן עד שנרקם לו רוטב מהעגבניות להוסיף את הכוסברה, לאחר מכן להוסיף 1 כוס מים רותחים . להוסיף את כל התבלינים, לערבב טוב, להוסיף את הדגים. בעזרת כף, או ניעור של הסיר, לודא שכל הדגים מכוסים ברוטב. על אש קטנה לבשל כ- 30 עד 40 דקות.