לןגן

עוגת תפוזים קרין גורן הועלה עי אריאלה גולדמן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 06/11/2017 | 21:50

תקציר המתכון: כל הבית ריח הדרים משגע😆

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כל המרכיבים לקערה..מטרפה ידנית ..זהו,לתנור לאפייה

  2. עוגה בחושה תפוזים בטעם של פעם💝

  3. אריאלה גולדמן

  4. * כוסות מידה לאפייה

  5. לחמם תנור מראש ל 160 מעלות- אפייה רגילה ולא טורבו

  6. תבנית אפייה 26 ( קוגלהוף/ לב/ עגולה) - לשמן היטב,לפזר קצת סוכר שהעוגה לא תידבק.

  7. לטרוף 4 ביצים,1 וחצי כוס סוכר,1 כוס שמן,קליפה מגוררת משני תפוזים,1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

  8. להוסיף 2 וחצי כוסות קמח רגיל ,1 שקית אבקת אפייה..לאחד לתערובת אחידה.

  9. להעביר לתבנית משומנת,לאפות 40 דקות עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש

  10. לקשט באבקת סוכר

  11. מתכון: קרין גורן💝💝💝