לןגן

פתיתים צבעוניים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/11/2017 | 05:56
פתיתים צבעוניים

תקציר המתכון: טעימים ויפים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף פפריקה ולטגן עוד קצת להוסיף פתיתים מלח ופלפל שחור לערבב להוסיף מים לערבב ולסגור את המכסה חצי אחרי 5 דקות שוב לערבב ולהמשיך לבשל עוד 5 דקותלערבב את הגז ולסגור את הסיר להמתין 5 דקות ולהגיד חם וטעים