לןגן

סמבוסק גבינה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 06/11/2017 | 05:49

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב מרכיבי המלית ולהניח במקרר

  2. בצק-

  3. לערבל: מלח,קמח,אבקת אפייה,חמאה עד לתערובת פירורית.

  4. להוסיף שמן ומים עד לקבלת בצק חלק ואחיד

  5. לעטוף בניילון נצמד ולמקרר למשך שעה

  6. לחלק הבצק ל25-30 כדורים.לי יצאו 30 כי הכנתי קטנים

  7. כסו הכדורים במגבת כדי שלא יתייבשו

  8. לרדד כדור לעיגול

  9. כפית גדושה מלית במרכז העיגול

  10. לקפל לשניים

  11. להדק היטב שוליים תוך כדי צביטה וקיפול

  12. לטבול את הצד היפה בקערה עם ביצה טרופה ו אחרי בצלחת עם שומשום

  13. אפייה 20 דקות

  14. לצנן היטב

  15. רק ביום האפייה ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר .

  16. אחר כך למקפיא.ניתן להקפיא עד חודש .הפשירו על השיש ולפני שתגישו חממו קצת בתנור ותזללו בהנאה

  17. מתכון: שף קונדיטור מיקי שמו💝💝