לןגן

קוסקוס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 06/11/2017 | 04:52
קוסקוס

תקציר המתכון: שעתיים עבודה אבל שווה מאמץ !

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית להרתיח מים בסיר מיוחד לקוסקוס

  2. לאחר רתיחה מלאה ,לשים קילו סולת בקערה עם כוס מים לערבב טוב טוב ,לסנן במסננת ( נפת קוסקוס) המיועדת לקוסקוס להוסיף רבע כוס שמן ולערבב להעביר את הקוסקוס לסיר העליון וליצור גומה באמצע לאידוי כשעה על הגז להבה גבוהה

  3. לאחר מכן להעביר את הקוסקוס לקערה להוסיף כוס וחצי מים ,כף מלח ורבע כוס שמן לערבב ולפתוח עם הידיים ושוב להחזיר לסיר וליצור גומה באמצע ,לעוד 40 דקות

  4. לסיום להוציא את הקוסקוס לקערה להוסיף חצי כוס מים ולסנן במסננת מוכן ,בתאבון אילנית