קיש גבינות
מאת: סוניה זוהר, פורסם: 06/11/2017 | 02:02
תקציר המתכון:
מומלץ טעים
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קיש פטריות גבינה ובצל!
-
לבצק
-
100 גרם חמאה
-
1 שמנת חמוצה
-
טיפונת מלח
-
כוס ורבע קמח
-
2 ביצים
-
ללוש לבצק נח.
-
לקרר חצי שעה
-
לרדד על נייר אפייה מקומח ולצפות תבנית פאי בקוטר 28
-
לחורר את הבצק במזלג ולהכניס לחצי אפייה בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 8 דקות
-
מכינים מלית
-
מטגנים 2 בצלים חצויים ופרוסים עד קרמול וממש הזהבה ומצננים מעט
-
בקערה מערבבים
-
1 גביע קוט'ג
-
1 שמנת לבישול
-
2 ביצים
-
1 קופסת פטריות חתוכות
-
כף אבקת מרק עוף פרווה
-
מעט מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
מערבבים ויוצקים על הקלתית החצי אפויה ומחזירים לאפייה ב 190 מעלות עד הזהבה מלאה.בתאבון
אופן הכנה
-
הכל המתכון לתת להיתקרר ממש ככה היא נישארת יציבה לאכילה מעדן
-
סוניה זוהר