פיצה ביתי.
מאת: סוניה זוהר, פורסם: 06/11/2017 | 01:30
תקציר המתכון:
המלצה שלי זה בצק שאני איתרתי בעצמי באמת מעדן
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
פיצה ביתית
-
שתי כוסות קמח רגיל
-
חצי כוס שמן זית
-
שתי כפיות שמרים יבשים
-
כוס מים פושרים
-
בסוף להוסיף חצי כפית מלח
-
לרוטב
-
חצי קופסה עגבניות מרוסקות
-
לטגן כמה שיניים של שום
-
מעט פפריקה מתוקה מלח פלפל שחור
-
להוסיף שמן זית לכל הטיגון
-
בזיליקום ומעט אורגנו לרוטב
-
וחצי כוס מים
-
לערבב הכלל לתת להיתקרר
-
אחרי ההתפחה של הבצק ככה פחות משעה
-
לפתוח אותו על מגש עם מעט שמן זית
-
לפתוח עם הידיים
-
להוסיף
-
לרוטב תוספות לפי הטעם
-
לתנור לחום של 170 /200 מעלות חום
-
טעים אש
-
בהצלחה הבצק פצצה
-
מתאים גם לפוקצה בהצלחה סוניה זוהר
אופן הכנה
-
לרסס תנייר אפייה לפני כך הבצק מקבל פריכות
-
בכלל אפשר לעשות פינתה פרי סטייל אפילו פוריות מהבצק מדהים