עראייס מלוי בפיתה
מאת: סוניה זוהר, פורסם: 06/11/2017 | 00:58
תקציר המתכון:
מעדן אחלה ארוחת צהרים לילדים או לאירוח
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
עראייס
-
פיתות שלאאאא נקרעות
-
למילוי
-
בשר טחון טרי טרי שנטחן במקום מצלעות וצוואר (מספר 2 ו10) עם תוספת שומן כבש לפי הטעם.
-
טיגנתי 2 בצלים גדולים במעט שמן, כשהזהיבו הוספתי את הבשר עד שכולו נהיה חום.
-
תיבלתי במלח פלפל שחור כמון וטיפה בהרט (לא חובה) וכף מרק עוף בסוף.
-
2 כפות אריסה
-
צרור כוסברה קצוצה
-
ממלאים את הפיתות, מטגנים במחבת פסים עם קצת שמן עד שמשחים משתי הצדדים.
-
הגשתי ליד סלט עגבניות ובצל.
-
לבריאותתת תהנו
אופן הכנה
-
כך ניראת התערוכה אחרי ההכנה למילוי הפיתה
-
אפשר לעשות או האוסטרי או במחבט
-
אפשר לעטוף את זה בנייר כסף להכין בשתי האופציות מעדן
-
סוניה זוהר