לןגן

לחמניות

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 06/11/2017 | 00:43
לחמניות

תקציר המתכון: הלחמיות הנחטפות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המרכיבים במיקסר או ידנית עד לקבלת בצק רך ונעים.

  2. בקערה למרוח מעט שמן בקערה שנשים את הבצק להתפחה.

  3. נתפיח את הבצק במשך שעה עד שעה וחצי.

  4. ניצור כדורי לחמניות.

  5. אני השתמשתי בתבנית של מאפינס יצרתי כדור והשטחתי

  6. מעט.(כמובן ששימנתי מעט את התבנית)

  7. לאחר שהנחתי את כל כדורי הלחמניות בתבנית השארתי אותם עוד להתפחה של 10 דקות.

  8. מרחתי מעל הלחמניה ביצה ופיזרתי שומשום.

  9. הכנסתי לתנור שחומם  מראש על 200 מעלות בשלב התחתון של התנור במצב אפיה במשך 20 דקות לערך.(עד שמזהיב יפה).

  10. בהצלחה ובאהבה מרי שרעבי❤❤❤❤❤❤