לןגן

פילה אמנון בתנור על מצע ירקות ורוטב עגבניות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 05/11/2017 | 23:19
פילה אמנון בתנור  על מצע ירקות ורוטב עגבניות

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת ומפנקת לערב שבת לנגב עם החלות👍🏼👍🏼👌🏻😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. השתמשתי בתבנית פיירקס גדולה .( אפשר בתבנית אחרת)

  2. את קופסאת שימורי העגבניות המרוסקות שיטחתי על התבנית.

  3. מעל פיזרתי פלחי תפוא , גזר, פלפלים, עגבניה, שום, זיתים, גזר גמדי, חומוס ושום כתוש ותבלינים ושמן ומים רותחים ומעל ירוקים קצוצים

  4. כיסיתי בניייר אפיה וניק כסף והכנסתי לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 180-190 מעלות והנחתי בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי של התנור ואפיתי כשעה וחצי .( עד שמתבשל)

  5. הוצאתי מהתנור והוספתי את הדגים המתובלים כשהעור כלפי מעלה.פיזרתי ירוקים קצוצים ושוב כיסיתי בנייר האפייה והכסף והכנסתי לתנור לעוד כ20 דקות נוספות .

  6. יוצא מעדן.

  7. העגבניות התבשלו כמו מטבוחה ויצא חלום 👍🏼👍🏼😋🌶🍅🌶🍅