לןגן

שקשוקה תרד

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 05/11/2017 | 16:06
שקשוקה תרד

תקציר המתכון: מטריפה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה נמיס חמאה עם השמן ונשים את הבצל.

  2. נטגן במשך 2-3 דקות עד לשיקוף הבצל .

  3. נוסיף את הפטריות ובמשך עוד,2,דקות נקפיץ אותם.

  4. נוסיף את העגבניות לעוד 2 דקות .

  5. את התרד נשים בקערה ובתוכה נמזוג מים רותחים למשך 2 דקות(חליטה)

  6. כעבור 2 דקות נסחוט הייטב את התרד ונחתוך לחתיכות גסות ונוסיף אותם למחבת

  7. נבשל את התרד עוד 2 דקות.

  8. נוסיף את הקופסא של השמנת הבישול ונערבב.

  9. נתבל בפלפל הלבן והמלח.

  10. ניצור בורות ונשבור ביצים פנימה לתוך הבורות.

  11. נבשל על אש בינונית עם מכסה סגור עד לבישול הביצים.

  12. נכבה את הסיר ונפזר מעל הביציםוהמרכיבים גבינה מגורדת.

  13. נגיש חם ונתענג על שקשוקה תרד משגעת בטעמה.

  14. לבריאות ובאהבה מרי שרעבי❤