לןגן

קובה דלעת

מאת: אורנה מויאל, פורסם: 05/11/2017 | 03:12
קובה דלעת

תקציר המתכון: קובה מהמהמת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. המרק:

  3. 1.לקצוץ את הבצל ולאדות אותו עם מעט שמן בסיר

  4. 2.להוסיף מים בגובה של חצי סיר

  5. 3.להוסיף רסק עגבניות ומלח

  6. 4.לקצוץ את הסלרי והכניס לסיר

  7. 5.לחתוך את הדלעת לקוביות ולזרוק למרק

  8. 6.לחתוך את שיני השום לפרוסות ולהוסיף למרק

  9. למילוי:

  10. 1.לטגן בצל בינוני במחבת עמוקה

  11. 2.אחרי שהבצל הזהיב להוסיף בשר טחון

  12. 3.לתבל עם מלח פלפל, בהראט

  13. 4.לטגן עד שהבשר הופך לחום.

  14. 5.לחכות שהבשר יתקרר

  15. לבצק קובה:

  16. 1.לשפוך בקערה את הסולת ואת המים ולערבב עד שהיא נהפכת לפלסטלינה

  17. 2.אחרי השהבשר מתקרר למלא את הסולת בשתי כפיות בשר ואז ליצור כדור.

  18. 3.כל כדור מוכן להכניס לתוך המרק

  19. 4.לבשל את המרק קובה במשך 30 דקות על אש נמוכה.

  20. 5.לפזר בסיר עלי נענע ולבשל עוד שתי דקות