לןגן

מרק אפונה

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 04/11/2017 | 11:41
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק עשיר ומפנק במיוחד הילדים ליקלקו וביקשו עוד

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לשדרוג

תבלינים

אופן הכנה

  1. לשים את האפונה המושרית והירקות והתבלינים והמים והשמן בסיר ולבשל עד שמתרכך (השתמשתי בסיר לחץ לזירוז)

  2. לטחון במוט בלנדר 2/3 מהמרק עד ליצירת בלילה חלקה, לבשל עד לרתיחה טובה ולהגיש

  3. לצד צנימים/ שקדי מרק/ לחם שחור