לןגן

פשטידת תפוח אדמה וגבינה צהובה במחבת

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/05/2015 | 00:08
פשטידת תפוח אדמה וגבינה צהובה במחבת

תקציר המתכון: פשטידה מנצחת ומתאימה גם לשבועות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוח אדמה לבשל במים ושרך להעביר לקערה ולמעוך לפירה ולהוסיף את שאר המצרכים. ולערבב טוב.

  2. לוקחים מחבת עגולה עם מכסה שמים רבע כוס שמן ושהוא חם לשפוך את התערובת ועם כף רטובה לשטח שיהיה ישר לסגור שמתחיל להתקשות למטה בערך 15 דקות. להוריד מהגז לתת לה להתקרר 15 דקות ואז לקחת צלחת לשים בפנים ובזהירות כי זה טיפה חם להפוך את הפשטידה. לשים בחזרה במחבת. לעוד 15 עד 20 דקות ולעזוב עד שהיא תתקרר אחרת היא תתפרק.

  3. (: