לןגן

פשטידת תפו"א בטטה ואפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/11/2017 | 04:40
פשטידת תפו"א בטטה ואפונה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית מוסיפים את הבטטה

  2. ואת כל השאר במרכיבים ומבשלים עד להתרכחות הבטטה ותפו"א לעוד 5 דק⏱ מכניסים לקירור ולאחר מכן מכניסים את הבצים ,קמח מערבבים עד שאין גושים

  3. 2) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ

  4. ואופים בתנור שחומם מראש

  5. ל 180 מעלות כ30 דק

  6. בהצלחה לכולם