לןגן

פילה מושט/אמנון צרוב במחבת - ארוחת בריאות ממכרת לממהרים עם סלט ומצע אורז מלא

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 04/11/2017 | 01:01
פילה מושט/אמנון צרוב במחבת - ארוחת בריאות ממכרת לממהרים עם סלט ומצע אורז מלא

תקציר המתכון: שבע דקות הכנה והארוחה הממכרת הזאת מוכנה ...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למנת דג אחת

לסלט

תוספות - אורז / ג'ריש (ראו בספר מתכונים נפרדים)

אופן הכנה

  1. ..............

  2. טיגון הדג :

  3. ..............

  4. להפשיר את הדג משך 2-3 דקות במיקרוגל בחום מירבי

  5. לשטוף במים את שאריות הקרח, לנער את המים, לרסס את בשר הדג בתרסיס שמן ולהמליח

  6. להלהיט מחבת שרוסס בשמן

  7. להניח את הדג במחבת ולטגן תחילה את צד העור משך 1-2 דקות, להפוך ולטגן 1-2 דקות נוספות

  8. ..............................

  9. חימום האורז / הג'ריש :

  10. ..............................

  11. טיפ - אני מכינה מדי פעם סיר מלא אורז/ג'ריש ומקפיאה הרבה מנות בנפח של כוס

  12. מיד עם סיום הפשרת הדג, לחמם את התוספת במיקרוגל משך 3 דקות בחום מירבי

  13. ................

  14. הכנת הסלט :

  15. ................

  16. לחתוך את הירקות, לתבל ולערבב

  17. ...........

  18. ההגשה :

  19. ...........

  20. אני אוהבת לערבב חם וקר - את הסלט עם התוספת, כשהדג בצד