תקציר המתכון: חמש דקות הכנה נטו, ולהתאפק לא לסיים את הכל לפני שהאורחים דופקים בדלת.
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מתחילים עם קרם השוקולד - מכינים גנאש: 1 חבילת שמנת מתוקה (250 מל) מורתחת - שופכים על השוקולד המריר ומערבבים. מקררים 3 שעות במקרר
אחרי הקירור מקציפים את הגנאש יחד עם עוד חבילת שמנת מתוקה עד לקצפת יציבה. מקררים.
פודינג וניל - מקציפים את מרכיבי הפודינג חוץ מהעוגיות. אחרי שהתייצב מוסיפים אוראו שבורות ומערבבים. שומרים במקרר.
להכנת הכוסות - שכבה ראשונה פודינג וניל אוראו. שכבה שניה קרם שוקולד מריר. שכבת שלישית עוגיות אוראו שבורות, חתיכות קיווי וקצת פירות יער. לשמור במקרר עד להגשה.