לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/11/2017 | 23:52
44

תקציר המתכון: ראשי ארטישוק עם פולים ואפונה ירוקה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשי ארטישוק עם פולים ואפונה ירוקה

  2. מנה מרשימה שמככבת אצלנו בעיקר בחגים אבל השבת התחשק לי וכשבא ליייי אז יוצא הכי טעיםם ❤סיון❤

  3. שקית ראשי ארטישוק קפוא... לחתוך לרבעים ולסחוט עליהם לימון 1 תשתדלו על כולם שלא ישחיר, להשאיר במסננת...בנתיים נטגן במעט שמן בצל 1 גדול קצוץ להזהבה, נוסיף את הארטישוק, 5 כוסות פול ירוק קפוא שהופשר, 5 כוסות אפונה ירוקה גם שהופשרה... מים עד לגובה ונביא לרתיחה. ❤סיון מלול❤כעת נתבל בכף אבקת מרק בצל, כף אבקת מרק עוף, כפית כורכום, כפית כמון, חצי כפית פלפל גרוס, מלח לפי הטעם... לערבב ולבשל על אש נמוכה עד שהכל מתרכך. להוסיף 10 דק' לקראת הסוף חופן של שמיר קצוץ דק דק.