לןגן

רולדת וניל לימונית עם ריבת אוכמניות וקצפת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/11/2017 | 23:35
רולדת וניל לימונית עם ריבת אוכמניות וקצפת

תקציר המתכון: רולדת שמנת לימונית וריבת אוכמניות ניתן לשלב כל ריבה שאוהבים. מתכון ❣סיון מלול❣

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבת שלום חברים יקרים

  2. קפצתי לקנח אתכם בעוגת השבת שלי תהנו😘😘😘

  3. רולדת שמנת לימונית וריבת אוכמניות ניתן לשלב כל ריבה שאוהבים. מתכון ❣סיון מלול❣

  4. 4 ביצים בטמפ' החדר. מופרדות ,3/4 כוס קמח תופח מנופה ,חצי כוס סוכר,כף תמצית וניל ,כף שמן ,כף אינסטנד פודינג וניל,כף גרידת לימון ,כפית קטנה מאוד של מיץ לימון לאוויריות, קורט מלח מקציפים את החלבונים לקצף תפוח ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את,הסוכר עד לקבלת קרם יציב. נוריד מהירות במערבל ונוסיף את שאר החומרים רק לאיחוד החומרים. ❣סיון מלול❣,נשטח על על נייר אפייה בגודל כל התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות ל- 8-10 דק',לאחר השחמה קלה של העוגה נוציא נניח על השיש מגבת נקייה ועלייה את הנייר אפייה עם הטורט המוכן ונגלגל אותה בעודה חמה לצורת רולדה כאשר העוגה מופרדת מהנייר. נמתין עד שתתקרר. דוגמא בתגובות!

  5. נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה עם 3/4 כוס חלב ו- 2 קופסאות אינסטנד פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. נפתח שוב את הרולדה שגלגלנו ונמרח על כל הרולדה ממרח אוכמניות\ריבת חלב\שוקולד\ כל מה שאוהבים מעל

  6. נמלא חצי מהקרם שהקצפנו נגלגל אותה כעת בלי המגבת נניח על תבנית ארוכה

  7. ❣סיון מלול❣את שאר הקצפת נכניס לשקית זילוף ונקש איך שרוצים או שפשוט נמרח את הקצפת לכיסוי מלא מעל ניתן לזלף מאותו הממרח רק שניקח 3 כפות בכוס ונחמם כחצי דקה במיקרו שיהיה נוזל ונזלף עם כפית. בהצלחהההה ❣סיון מלול❣