לןגן

אורז מלא ארוך בניחוח בצלים ושומים והכל אודות ערכיו הבריאותיים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 03/11/2017 | 23:14
אורז מלא ארוך בניחוח בצלים ושומים והכל אודות ערכיו הבריאותיים

תקציר המתכון: גם בריא וגם טעים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הכל אודות האורז וערכיו הבריאותיים

מצרכים ל-8 כוסות מוכנות

אופן הכנה

  1. - לשטוף את האורז עד שהמים צלולים ולסנן היטב

  2. - לטגן קלות שמן, שבבי בצל ושום

  3. - להוסיף אורז ולטגן עוד 2 דקות

  4. - להוסיף מים, כורכום ומלח

  5. - לבחוש פעם אחת ולהביא לרתיחה

  6. - לכסות ולבשל 40 דקות על אש בינונית-נמוכה

  7. - להשאיר עם כיסוי עוד כ- 5 דקות

  8. - לפורר ולהגיש