תקציר המתכון: טעימה וקלה להכנה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שמים את מרכיבי התחתית בקערה מערבבים לקבלת בצק נעים
לשים בתחתית תבנית נייר אפיה ולשטח 1/2 מהבצק ולעשות חורים עם מזלג
ואת 1/2 השני מרדדים בתבנית נפרדת
אופים 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה להוציא לקרר היטב
להכין את הבלילה של הגבינה
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת להוסיף את הגבינה והשמנת ולקפל פנימה
לשים שקף מסביב בתבנית ולשפוך חצי מהבלילה לתבנית ליישר ולפורר חצי מהכמות של הפירורים אםשר להוסיף אוכמניות ואהוסיף את יתרת הבלילה ומעל לפורר את יתרת הפירורים ושוב אוכמניות להכניס למקפיא לשעה רק להתייצבות ולהעביר למקרר
ממליצה להכין עם התבנית עם תחתית זכוכית לא צריך להשתמש
בשקף