לןגן

עוגת גבינה פירורים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/11/2017 | 22:21
עוגת גבינה פירורים

תקציר המתכון: טעימה וקלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את מרכיבי התחתית בקערה מערבבים לקבלת בצק נעים

  2. לשים בתחתית תבנית נייר אפיה ולשטח 1/2 מהבצק ולעשות חורים עם מזלג

  3. ואת 1/2 השני מרדדים בתבנית נפרדת

  4. אופים 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה להוציא לקרר היטב

  5. להכין את הבלילה של הגבינה

  6. להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת להוסיף את הגבינה והשמנת ולקפל פנימה

  7. לשים שקף מסביב בתבנית ולשפוך חצי מהבלילה לתבנית ליישר ולפורר חצי מהכמות של הפירורים אםשר להוסיף אוכמניות ואהוסיף את יתרת הבלילה ומעל לפורר את יתרת הפירורים ושוב אוכמניות להכניס למקפיא לשעה רק להתייצבות ולהעביר למקרר

  8. ממליצה להכין עם התבנית עם תחתית זכוכית לא צריך להשתמש

  9. בשקף