לןגן

מתאבן/סלט גרגירי חומוס מרוקאי פיקנטי בעגבניות עשבי תיבול ולימון כבוש

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 03/11/2017 | 20:57
מתאבן/סלט גרגירי חומוס מרוקאי פיקנטי בעגבניות עשבי תיבול ולימון כבוש

תקציר המתכון: סלט פיקנטי טעים-טעים, עם "פיצוץ" של טעמים נפלאים, שיכול להחליף מנה בשרית בארוחה צמחונית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

החומוס

הירקות

לתיבול

אופן הכנה

  1. ....................................................

  2. הכנת גרגירי החומוס הקפואים במיקרוגל :

  3. ....................................................

  4. להוסיף 3 כפות מים, לכסות ולחמם 4 דקות בעוצמה גבוהה

  5. לערבב, לכסות ולחמם עוד 4-6 דקות בעוצמה גבוהה

  6. לקרר מעט לפני הכנת הסלט

  7. .................

  8. הכנת הסלט :

  9. .................

  10. להניח בקערה את גרגירי החומוס ועליהם חומרי התיבול

  11. לפרוס את העגבניות לחצאי פרוסות דקות, לקצוץ דק את הפלפל ולהניח על החומוס

  12. לקצוץ דק את עשבי התיבול ולפזר על העגבניות

  13. עד כאן אפשר להכין מראש ולערבב ממש לפני ההגשה

  14. לתקן טעמים

  15. ...........

  16. ההגשה :

  17. ...........

  18. אפשר להגיש כסלט נילווה לארוחה

  19. אפשר גם לפזר על אורז ארוך מלא, ג'ריש או קוסקוס מלא ולקבל ארוחה צמחונית מלאה בריאה ונפלאה