תקציר המתכון: כמה פשוט ככה טעים. פריך מבחוץ, עסיסי בפנים והכי מזכיר את העוף שמככב ברשתות הסופרמרקטים. אם אופים את העוף עם בטטות, הן גונבות את ההצגה....
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור ל-250 מעלות
לצפות תבנית בנייר אפייה ולהניח ב-4 פינות התבנית את הכלים עם המלח
להניח את נתחי העוף בתבנית, לטפטף עליהם מעט שמן זית, לעסות ולזרות פלפל שחור גרוס אין צורך במלח אם העוף מוכשר
מומלץ להניח את הבטטות ו/או תפוחי האדמה בין נתחי העוף, עם החלק השטוח על המגש. לתבל אותם כמו העוף ולפזר רק עליהם מלח דק
לאפות עד השחמה, משך כשעה, ואין צורך להפוך במהלך האפייה
להניח את נתחי העוף במסננת לניקוז השומן, שהצטבר בשפע על נייר האפייה והותיר את התבנית נקייה
אני מאחסנת את הכלים עם המלח במקפיא לשימושים חוזרים
הצעת הגשה - לצד קוסקוס וירקות לקוסקוס, אם ויתרתם על תפוחי האדמה ו/או הבטטות