מתאבן/סלט זיתים כבושים פיקנטיים בניחוח איטלקי
מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 03/11/2017 | 02:41
תקציר המתכון:
מתאבן נפלא בניחוח איטלקי, שנחטף במהירות על ידי מבוגרים וילדים.
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 קופסא של זיתים ירוקים מגולענים
-
1 שן שום גדולה קצוצה
-
קמצוץ פלפל שאטה גרוס
-
1 כף עלי רוזמרין קצוצים דק-דק
-
3 כף שמן זית
-
1 כפית גדושה של רסק לימונים כבושים
אופן הכנה
-
לערבב הכל ולטרוף.....