קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף ביצים ללא הפרדה
ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף תפוח וגבוה.
להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים. לערבב היטב עם מרית שלא יהיו גושים.
לשמן נייר אפיה של תבנית התנור .
ליצוק את התערובת, ולאפות בתנור שחומם מראש! 170 מע -180 כ 10-15 דק . לבדוק עם האצבע שהמרקם ספוגי .
לגלגל עם נייר האפיה .
להכין קצפת. לפתוח את הרולדה לאחר התקררות. למרות מעט ריבה ולמלא בקצפת.תהנו הילה💕💕
לקשט לפי טעמכם בתותים שוקולד וכד. יש עוד רולדות שהכנתי בספר . תוכלו להכין .💕💕