לןגן

רולדה קצפת ותות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 02/11/2017 | 15:46
רולדה קצפת ותות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים ללא הפרדה

  2. ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף תפוח וגבוה.

  3. להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים. לערבב היטב עם מרית שלא יהיו גושים.

  4. לשמן נייר אפיה של תבנית התנור .

  5. ליצוק את התערובת, ולאפות בתנור שחומם מראש! 170 מע -180 כ 10-15 דק . לבדוק עם האצבע שהמרקם ספוגי .

  6. לגלגל עם נייר האפיה .

  7. להכין קצפת. לפתוח את הרולדה לאחר התקררות. למרות מעט ריבה ולמלא בקצפת.תהנו הילה💕💕

  8. לקשט לפי טעמכם בתותים שוקולד וכד. יש עוד רולדות שהכנתי בספר . תוכלו להכין .💕💕