לןגן

כבדי עוף בסילאן

מאת: דניאל , פורסם: 02/11/2017 | 06:36
כבדי עוף בסילאן

תקציר המתכון: קלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברשת צלייה צוחים את כבדי העוף באש גלויה

  2. בזמן הזה מטגנים רצועות בצל בשמן עד להזהבה

  3. כאשר הכבדים צלויים היטב מוסיפים למחבת עם הבצל

  4. מתבלים במלח גס, סוכר חום, סילאן, טראיקי, 5 כפות מים ושמן זית

  5. מביאים לרתיחה עד לאידוי הנוזלים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

  6. טעים להגיש על פירה צהוב.

  7. בהצלחה :)