לןגן

חגיגה של ש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/11/2017 | 23:58
חגיגה של ש

תקציר המתכון: תוספת לכל מנה טעים אש 🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2)מכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן עוד 5 דק ,מוסיפים את כל השאר חוץ מהצנוברים ובטטה

  3. 3) מבשלים על אש נמוכה כ 35 ⏲ ורק 5 דקות לפני סוף הבישול מכניסים את הצנוברים ו בטטה

  4. ערבוב בעדינות ואפשר להגיש