לןגן

מרק גריסים עם ירקות

מאת: לילך טייב, פורסם: 01/11/2017 | 09:57
מרק גריסים עם ירקות

תקציר המתכון: לימים חורפיים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד קצת. מוסיפים את הגריסים ומערבבים.

  2. חותכים את הירקות לקוביות ומוסיפים לסיר, ממלאים מים עד 3/4 גובהה הסיר ומביאים לרתיחה.

  3. מתבלים מוסיפים קצת שמן ומערבבים. מבשלים כ-30 שעה עד 40 דקות.

  4. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומגישים.