תבשיל שוקיי הודו עם קוביות תפוא בצלים ופטריות
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 01/11/2017 | 09:51
תקציר המתכון:
מנה חלומית טעימה ויפהפיה
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6-8 שוקיי הודו בלי העצם הארוכה שבושלו בסיר לחץ עם מים רותחים עד לריכוך( צרפתי תמונה . מבקשים מהקצב לחתוך את העצם)
-
5-7 תפוא חתוכים קוביות
-
2-3 פטריות טריות פרוסות 2-3 בצלים חתוכים קוביות( שמתי לבן וסגול)
תבלינים
-
מלח
-
פלפל מקאלף
-
שמן
-
כורכום
-
פפריקה
-
פיטרוזיליה יבשה
-
מעט אבקת מרק
-
קורט קינמון
-
מים רותחים
אופן הכנה
-
מטגנים בסיר רחב את בבצלים עד להזהבה , מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.
-
מוסיפים את השוקיים המבושלים ומוסיפים תבלינים ומים רותחים ומבשלים עד לרתיחה טובה.
-
מוסיפים מעל פטריות טריות פרוסות ומכסים ומבשלים עד לריכוך.
-
מקשטים בירוקים קצוצים ומגישים😋👍🏼👌🏻