לןגן

תבשיל שוקיי הודו עם קוביות תפוא בצלים ופטריות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 01/11/2017 | 09:51
תבשיל שוקיי הודו עם קוביות תפוא בצלים ופטריות

תקציר המתכון: מנה חלומית טעימה ויפהפיה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר רחב את בבצלים עד להזהבה , מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.

  2. מוסיפים את השוקיים המבושלים ומוסיפים תבלינים ומים רותחים ומבשלים עד לרתיחה טובה.

  3. מוסיפים מעל פטריות טריות פרוסות ומכסים ומבשלים עד לריכוך.

  4. מקשטים בירוקים קצוצים ומגישים😋👍🏼👌🏻