שעועית ירוקה שלמה מוקפצת
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 01/11/2017 | 09:28
תקציר המתכון:
תוספת חגיגית, קלילה , טעימה ומלאה בריאות וקלת הכנה
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
שעועית ירוקה טרייה שלמה
-
שבושלה במים רותחים עד לריכוך חלקי ונשטפו במים עם קרח לשמירה על צבע ירוק רענן ( אפשרי שעועית סנפרוסט אם אין ואז אין צורך לבשל)
-
שומשום לבן ושחור
-
תבלינים : מעט שמן מלח גרוס פלפל גרוס מעט פלפל מקאלף כף סילאן קורט שום כתוש
-
קורט גינגיר טרי כתוש
-
1/3 כוס מים רותחים
אופן הכנה
-
לחמם ווק עם מעט שמן ולהוסיף את השעועית שבושלה וסוננה ונשטפה עם מי קרח
-
להקפיץ מספר דקות ולהוסיף מעט מים . להוסיף תיבול ( פרט לשומשום) ולבשל תוך כדי ערבוב.
-
להוסיף שומשום ולהגיש
-
חלומי וטעים