לןגן

סופגניות אפויות

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 31/10/2017 | 23:51
סופגניות אפויות

תקציר המתכון: הריח הוא אכן ריח של סופגניה , 🔥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חלקכן יחפשו את הטיגון של הסופגניה כי אין כמו המקור , אבל אני בטוחה שחלקכן ישמח גם לאפות אותם ❤️❤️❤️❤️

  2. למתכון 👇

  3. סופגניות לאפייה בתנור :

  4. מכינים בקערה חצי כוס קמח לבן מנופה

  5. 2 כפות שמרים

  6. חצי כוס חלב

  7. ועוד חצי כוס קמח

  8. מערבבים את השמרים עם החלב והחצי הראשון של הקמח

  9. עם החצי השני של הקמח אנחנו נפזר למעלה נכסה את הקערה ומחכים שיתפח

  10. לאחר שתפח אנו שמים בקערת המיקסר קילו קמח מנופה חופרים בקמח ושמים את קערת השמרים שהכנו מראש וממשיכים להוסיף

  11. כוס סוכר

  12. חצי כוס חלב

  13. 6 ביצים מדיום

  14. 160 גרם חמאה

  15. כפית תמצית וניל

  16. קליפת לימון מגורדת מלימון אחד

  17. כף וחצי רום

  18. וחצי כפית מלח

  19. מערבבים הכל לבצק חלק , שמים בקערה מכסים עד 40 דקות להתפחה

  20. מורידים אויר עושים שוב כדור מהבצק ושעב מכסים בקערה לעוד 30 דקות התפחה

  21. מורידים אויר מרדדים את הבצק בערך 4 ס״מ יוצרים צורות סופגנייה שמים בתבנית התפחה לפחות חצי שעה לפני אפייה

  22. מורחים חלמון עם כף חומץ על הסופגניות

  23. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות אופים בערך חצי שעה

  24. ניתן למלא בכל אשר אתם אוהבים

  25. נשמר יומיים לאחר אפייה בכלי סגור

  26. בהצלחה