לןגן

דג מטיאס במיונז הרינג

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 31/10/2017 | 10:19

תקציר המתכון: את ההרינג למדתי להכין מחמותי ז"ל עם לחם טוב ולהינות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לשים כוס מים

  2. כוס חומץ עלי דפנה ופלפל אנגלי להביא לרתיחה ולכבות את הגז

  3. להוסיף את הבצלים הפרוסים לחכות 10 דקות

  4. לסנן את הנוזלים

  5. לחתוך את דג ההרינג לרוחב ולשים בקערה

  6. להוסיף את הבצל עלי הדפנה והפלפל האנגלי שסיננו קדם

  7. להוסיף 10 כפות מיונז ולערבב

  8. אין צורך במלח מכיוון שהדג מלוח

  9. לשים בקופסה אטומה במקרר ליומיים

  10. ולאכול בתיאבון