פטיפור שוקולד מריר
מאת: מירי גולני, פורסם: 31/10/2017 | 09:06
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לכמות של 25 גביעי נייר בגודל 1.5 (הקטנים ביותר)
-
1 וחצי חפיסות שוקולד מריר (150 גר')
-
1/4 קופסה חלב ממותק מרוכז
-
אגוזי פקאן מסוכרים שבורים
אופן הכנה
-
לערבב את כל המרכיבים.
-
לצקת את התערובת לגביעי נייר
-
להכניס למקפיא. להכין מינימום יום לפני ההגשה.