לןגן

טורטיה במילוי דג סלומון וירקות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/10/2017 | 08:32
טורטיה במילוי דג סלומון וירקות

תקציר המתכון: טעים זה מה שיש לי להגיד👍👍

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה

  2. כ2 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה

  3. 2) מכניסים את הדג את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

  4. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

  5. 4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

  6. 5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם

  7. 6) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה