לןגן

סיפריטו בשר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 31/10/2017 | 00:57
סיפריטו בשר

תקציר המתכון: מנה טברינית במקור מיוחדת במיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סיפריטו בשר

  2. 4 פרוסות בשר צלי כתף מיספר 5 מבושלות

  3. 7 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

  4. תיבול

  5. 1 כפית מלח

  6. 1/2 כפית פלפל שחור

  7. 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורד

  8. 1 כף כרכום

  9. 1/2 כפית קינמון

  10. אופן ההכנה ...

  11. לסדר בתחתית הסיר את פרוסות הבשר אחרי שבושלו עד רכות .

  12. להוסיף מעל את התפוחי אדמה שטוגנו כמו צ'פס לצבע חוםםם להוסיף 1 וחצי ציר בשר או מיים רגילים לתת להגיע למצב רתיחה ולתבל ..מלח פלפל כרכום אגוז מוסקט וקינמון לכסות את הסיר ולבשל בלהבה נמוכה עד ספיגת כול הנוזלים....לא לערבבב . ולהגיש בהצלחה אורה...