לןגן

סלט טאבולה כרובית ופיצוחים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 30/10/2017 | 20:16
סלט טאבולה כרובית ופיצוחים של סבתא לאה

תקציר המתכון: סלט טעיםםם, בריא, קרנצ'י, חגיגה בפה, כל ביס כפיים. הכרובית היא הההתחליף לקוסקוס או לבורגול שנוהגים לשים בסלט. בונוס הסלט מצוין לאנשים רגישים לגלוטן.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. טוחנים את הכרובית בעבד מזון או בעזרת פומפיה על הצג הדק עד לקבלת תערובת פירורית כמו קוסקוס או בורגול ומעבירים לקערה

  2. מוסיפים לקערה את כל מרכיבי הסלט, התיבול ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

  3. טיפ: אפשר להוסיף לסלט, חמוציות, צנוברים קלויים, הקיצר אפשר לגוון בכל מיני פיצוחים כל אחד מה שהוא אוהב.

  4. מבטיחה לכם שהסלט הזה יהיה אצלכם קבוע על השולחן.

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה