לןגן

אינטריה /איטריות (אילנית בניזרי)

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/10/2017 | 08:41
אינטריה /איטריות (אילנית בניזרי)

תקציר המתכון: לא נדבק יוצא אחד אחד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אינטריה / איטריות

  2. מרכיבים:

  3. 200 גרם אטריות ביצים (אפשר בכל גודל)

  4. 2 כוסות מים רותחים (כוס חד פעמית חמה)

  5. כוס מים רותחים מהולים בכפית אבקת מרק עוף

  6. 3 כפות שמן

  7. מלח לפי הטעם

  8. ¼ כפית פלפל שחור גרוס

  9. ¼ כפית כורכום

  10. אופן ההכנה:

  11. נחמם את השמן בסיר, נוסיף את הכורכום והאטריות, ונטגן דקה תוך כדי ערבוב.

  12. נמזוג את המים הרותחים המהולים באבקת מרק העוף ועוד 2 כוסות נוספות עם מים רותחים.

  13. נוסיף את המלח והפלפל השחור ונערבב.

  14. נכסה את הסיר, ננמיך ללהבה נמוכה ומדי פעם נערבב.

  15. נבשל כ-7 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.