נקניקיות מרגז חריפות עם תפו"א ברוטב טריאקי
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/10/2017 | 07:35
תקציר המתכון:
טעים אש🔥🔥
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
אפשר להכפיל כמויות
-
200 גרם נקניקיות מרגז
-
1 בצל חתוך וקוביות בינוניות
-
1 גמבה חתוך לקוביות בינוניות
-
1 תפו"א חתוכה לקוביות בינוניות
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
1 כפית כמון
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
כמה טיפות טבססקו
-
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
1) מטגנים את הבצל עם ה גמבה ל5 דק לאחר מכן מכניסים את התפו"א ואת התבלינים , מערבבים ומוסיפים את הנקניקיות
-
2) מכסים את הסיר ללא תוספת מים ומבשלים על אש נמוכה כ30 דק
-
C'est tout👍