לןגן

נקניקיות מרגז חריפות עם תפו"א ברוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/10/2017 | 07:35
נקניקיות מרגז חריפות עם תפו"א ברוטב טריאקי

תקציר המתכון: טעים אש🔥🔥

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם ה גמבה ל5 דק לאחר מכן מכניסים את התפו"א ואת התבלינים , מערבבים ומוסיפים את הנקניקיות

  2. 2) מכסים את הסיר ללא תוספת מים ומבשלים על אש נמוכה כ30 דק

  3. C'est tout👍