סלט צנוניות של סבתא לאה
מאת: לאה מאיר, פורסם: 29/10/2017 | 20:19
תקציר המתכון:
טעיםםם לאלל'ה, רענן, ממכר במיוחד לאוהבי הצנון.
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קשה מאוד
מרכיבים
-
15-20 צנוניות קטנות חתוכות לעיגולים דקים (סכין חדה תעשה את העבודה אין צורך במנדולינה).
-
5 גבעולי בצל ירוק חתוכים לעיגולים דקים.
-
חופן פטרוזיליה קצוץ דק.
-
רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק דק לאוהבי החריף (אפשר לוותר).
-
כפית מחוקה מלח.
-
כפית מחוקה סוכר.
-
חצי כפית פלפל שחור גרוס.
-
רבע כפית מלח לימון (לא לוותר מוסיף המון טעם).
-
4 כפות שמן קנולה (לא ממליצה על שמן זית).
-
מיץ מלימון קטן.
-
כפית חומץ.
אופן הכנה
-
בקערה לשים את הצנוניות, בצל הירוק, פטרוזיליה, פלפל ירוק ולתבל לטעום לשפר טעמים ולהגיש
-
ממליצה לעשות את הסלט ביום הארוחה, הסלט מאבד מטעמו כשהוא אינו טרי ונשמר במקרר
-
תכינו בכמות קטנה רק לארוחה אחת בכל פעם
-
כדאי ממליצה בחום הסלט טעיםםםם, ללקק ת'אצבעות
-
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה