לןגן

עראיס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/10/2017 | 11:49
עראיס

תקציר המתכון: מנה קלה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן להוסיף תיבול ואת הפלפל

  2. לקחת פיתה אפשר לחצות ל2 או שלם למלא עם הבשר מי שאוהב אפשר להוסיף פטרוזיליה טריה קצוצה

  3. לחמם מחבת או פלנצ'ה או טוסטר אובן

  4. חחחחח שים מעט שמן זית להניח את הפיתה כמה דקות מכל צד

  5. מתקבלת פיתה טעימה וקרנצ'ית

  6. בתאבון 💗