לןגן

מתכון לנזיד בוקרים:

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 29/10/2017 | 02:57

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה :

  2. מחממים את השמן בסיר גדול ומאדים את קוביות הבצל.

  3. בינתיים חותכים את נתח הבשר לקוביות.

  4. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים קלות עם הבצל לכדי סגירה עדינה של הבשר.

  5. מוסיפים : פפריקה מתוקה [ אפשר להוסיף גם חריפה] , מלח, פלפל ורסק עגבניות ומערבבים.

  6. מוסיפים : 2 כוסות יין, עלי דפנה, כורכום, כמון ומעט פלפל אנגלי.

  7. לאחר מכן מוסיפים את השעועית, שום, תפוחי האדמה והגזר ומכסים במים רותחים.

  8. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה כחצי שעה . לאחר חצי שעה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש בינונית או קטנה שעה- שעה וחצי עד שהבשר והשעועית מתרככים לגמרי.

  9. ככל שמבשלים יותר זמן כך הנזיד יותר טעים ...

  10. טריק קטן למי שיש סיר חרס או סיר קדירה :

  11. אפשר במהלך הבישול להעביר לסיר חרס או קדירה, לכסות במכסה ולהכניס לתנור על חום בינוני- נמוך לעוד כשעה [170 מעלות] זה בהחלט משדרג את התוצאה ומעשיר את