לןגן

צ'יפס בטטה

מאת: תילי טובה, פורסם: 27/10/2017 | 10:38
צ'יפס בטטה

תקציר המתכון: טעים ממכר מסוכן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבטטה

  2. רצוי בסכין משוננת לקבלת צ'יפס "זיג-זג"

  3. לחמם במחבת שמן קנולה

  4. ולהניח בזהירות בתוכו חתיכה או שתיים של גזר

  5. זה על מנת לשמור על איכות השמן לבל יישרף

  6. להוציא על נייר סופג

  7. להמליח מעט ולהגיש

  8. בהצלחה