לןגן

מגש פרגיות עם עור ומניפת ירקות על מצע אורז בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 27/10/2017 | 10:20
מגש פרגיות   עם עור ומניפת  ירקות על מצע אורז   בתנור

תקציר המתכון: ארוחה טעימה וצבעונית והכל במגש אחד👌🏻👍🏼😋

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לשיכבת האורז

לשכבת העופות

אופן הכנה

  1. לערבב את האורז והתבלינים ולסדר על תבנית מתאימה בשיכבה אחידה( אני השתמשתי בתבנית פיירקס גדולה כמו בתמונה )

  2. לתבל את הפרגיות עם התבלינים ולערבב היטב .

  3. לסדר את הפרגיות המתובלות על האורז.

  4. את שיני השום השלמים והירקות הפרוסים לתבל עם הרוטב שנשאר מהתיבול של העופות

  5. ולסדר כמניפה בין העופות כמו בתמונות שצרפתי.

  6. לפזר מעט מלח גרוס ופלפל גרוס , להוסיף בעדינות מהצד( להשתדל לא לשפוך על העופות) 3 כוסות מים רותחים ולכסות בנייר אפיה( את הכוס הרביעית והחצי הנוסף אני הוספתי לאחר שהתאדו מעט המים הראשונים)

  7. ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 180

  8. מעלות עד שמוכן

  9. תמיד ניתן להוסיף מים לפי הצורך

  10. והארוחה יוצאת טעימה ברמות מטורפות😋😋👍🏼😍