לןגן

בקר בתפוח אדמה מעולה/ ניקי

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 27/10/2017 | 07:57

תקציר המתכון: http://www.nikib.co.il/main-course/33026/

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל נמס. לשים את הבשר מעל לערבב מים רסק סוכר ותבלינים לצקת מעל ולבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם להוסיף נוזלים.

  2. 2. לחתוך את הירושלמי לחתיכות גדולות להוסיף לסיר עם קצת מים לכסות למחצה ולבשל עד שהכל רך.