סלט צבעוני מעניין וטעים
מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 27/10/2017 | 05:28
תקציר המתכון:
סלט צבעוני מרענן להגשה במיוחד ליד בשרים
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1ראש סלק קלוף וחתוך למקלות
-
1 תפוח סמיט קלוף וחתוך למקלות
-
3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
-
1 קולורבי קלוף וחתוך למקלות
-
1 ראש סלרי חתוך דק דק ולמקלות
-
2 שזיפים בשרניים וגדולים חתוכוים למקלות
-
צרור כוסברה
-
מלח
-
שמן
-
גרדת לימון
-
כף חומץ או למי שלא אוהב חומץ מיץ מלימון שלם טרי
אופן הכנה
-
את כל הירקות החתוכים חוץ מהכוסברה לשים לקערה
-
להוסיף את הכוסברה והתבלינים שעה לפי ההגשה
-
אפשר להכין את הירקות מראש ורק שעה לפני ההגשה להוסיף את הכוסברה והתבלינים