לןגן

עגת שוקולד

מאת: Ettie , פורסם: 26/10/2017 | 19:47

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את היבשים

  2. להוסיף את הנוזלים ולערבב טוב

  3. שלא יווצרו גושים

  4. להוסיף רק חצי מהשמנת מתוקה לעיסה

  5. לאפות על חום 200 מעלות

  6. במיקרו לגנאש שוקולד: להמיס את השוקולד מריר עם המרגרינה והחצי שמנת מתוקה שנותרה

  7. לשפוך חם על העוגה

  8. ניתן לפזר אגוזים גרוסים, קוקוס, סוכריות צבעוניות