לןגן

קובה / דבי ממן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 26/10/2017 | 11:24

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובה דבי ממן

  2. בקערה לשים קילו סולת וכפית מלח ולערבב להוסיף 3 כוסות ושליש מים מהברז על הסולת בתנועה סיבובית להשאיר למנוחה חצי שעה ואז ללוש

  3. למילוי לטגן בצל להוסיף קילו בשר טחון לטגן ולפורר להוסיף כוסברה קצוצה ולתבל מלח פלפל וקינמון לערבב ולקרר

  4. המרק בסיר עם שמן ומים נבשל כרפס פרוס לתבל מלח פלפל פפריקה וקינמון להוסיף חתיכות דלעת למלא הבצק בבשר לגלגל להוסיף למרק ולבשל כחצי שעה להוסיף רסק עגבניות ואבקת מרק עוף ולבשל עוד כמה דקות לכבות ולהשאיר לחצי שעה אם נשאר מילוי לשים אותו במרק הבצק רך למלא ולהכניס ישר למרקקובה דבי ממן

  5. בקערה לשים קילו סולת וכפית מלח ולערבב להוסיף 3 כוסות ושליש מי ברז על הסולת בתנועה סיבובית להשאיר למנוחה חצי שעה ואז ללוש

  6. למילוי לטגן בצל להוסיף קילו בשר טחון לטגן ולפורר להוסיף כוסברה קצוצה ולתבל מלח פלפל וקינמון לערבב ולקרר

  7. המרק בסיר עם שמן ומים נבשל כרפס פרוס לתבל מלח פלפל פפריקה וקינמון להוסיף חתיכות דלעת למלא הבצק בבשר לגלגל להוסיף למרק ולבשל כחצי שעה להוסיף רסק עגבניות ואבקת מרק עוף ולבשל עוד כמה דקות לכבות ולהשאיר לחצי שעה

  8. טיפים למלא הקובה וישר לסיר כמות התבלינים כפית פלפל כפית קינמון כף מלח 3 כפות פפריקה 2 כפות אבקת מרק 3 כפות רסק תהנו 👍