עוגת גבינה אפויה ללא קמח בזילוף קצפת אוכמניות
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2017 | 01:39
תקציר המתכון:
עוגת גבינה מה יש להוסיף פשוט טעים😛😛
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
7 ביצים xl מופרדות בטמפרטורת החדר
-
600 גרם גבינה 9%
-
1 גבינה נפוליון
-
1 שמנת חמוצה
-
1 כוס סוכר
-
5 כפות קורנפלור
-
2 כפות פודינג וניל
-
1 כפית תמצית וניל
-
קורט מלח
-
3)מכניסים את החלבונים לתערובת בהדרגה ובתנועת קיפול
-
4) שופכים את התערובת לסיר של ג'חנון בקוטר 24 ס"מ מרופד בנייר אפייה ומיישרים , שופכים מים רותחים בתבנית של תנור בתחתית התנור ואופים 15 דק🕰
-
ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
-
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות
-
5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את מחית אוכמניית ומערבבים בצורת קיפול, מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף
-
אפשר להשאיר אותה ככה ולפזר אבקת סוכר
-
בהצלחה
לקרם אוכמניות
-
1 שמנת מתוקה
-
1 פודינג וניל
-
1/2 כוס חלב
-
3 כפות מחית אוכמניות טחון
-
במיקסר מג'ימיקס
-
אופן ההכנה
-
1)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי
-
2)מסננים את הגבינות ומערבבים במיקסר את החלמונים קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל
אופן הכנה
-
1)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי
-
2)מסננים את הגבינות ומערבבים במיקסר את החלמונים קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל
-
-
3)מכניסים את החלבונים לתערובת בהדרגה ובתנועת קיפול
-
4) שופכים את התערובת לסיר של ג'חנון בקוטר 24 ס"מ מרופד בנייר אפייה ומיישרים , שופכים מים רותחים בתבנית של תנור בתחתית התנור ואופים 15 דק🕰
-
ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
-
לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות
-
5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את מחית אוכמניית ומערבבים בצורת קיפול, מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף
-
אפשר להשאיר אותה ככה ולפזר אבקת סוכר
-
בהצלחה