לןגן

עוגת גבינה אפויה ללא קמח בזילוף קצפת אוכמניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2017 | 01:39
עוגת גבינה אפויה ללא קמח בזילוף קצפת אוכמניות

תקציר המתכון: עוגת גבינה מה יש להוסיף פשוט טעים😛😛

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקרם אוכמניות

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי

  2. 2)מסננים את הגבינות ומערבבים במיקסר את החלמונים קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל

  3. 3)מכניסים את החלבונים לתערובת בהדרגה ובתנועת קיפול

  4. 4) שופכים את התערובת לסיר של ג'חנון בקוטר 24 ס"מ מרופד בנייר אפייה ומיישרים , שופכים מים רותחים בתבנית של תנור בתחתית התנור ואופים 15 דק🕰

  5. ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.

  6. לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות

  7. 5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את מחית אוכמניית ומערבבים בצורת קיפול, מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף

  8. אפשר להשאיר אותה ככה ולפזר אבקת סוכר

  9. בהצלחה